Coaching

med Option Process® Dialogue

Som eksamineret livsstils-coach, designer og founder af GOALS, arbejder jeg desuden med en åben spørgeteknik ’The Option Process® Dialogue'. En transformerende og værdiafklarende proces der fremmer tillid og glæde i modtageren, og udvikler blivende resultater og metoder.


Dialogen sætter dig, udforskeren, i den direkte possition at lede din egen rejse og bestemme din egen destination. I virkeligheden giver det os alle mulighed for at udvide vores opmærksomhed, og dermed ændre den måde, vi tænker, føler og handler på. Dette resulterer uundgåeligt i øget selvtillid, empowerment, lykke og klarhed samt skabelse af en fornyet følelse af formål (at kunne leve sit liv på egne præmisser), lidenskab og optimisme. Dette er virkelig det ultimative redskab til personlig forandring. Kun du ved, hvad du inderst vil opnå. Derfor handler det om at stille de rigtige spørgsmål. Så du kan finde de rette svar. De svar der understøtter forestillingsevnen, og bygger bro mellem intuition, livsstil og målsætning. Processen er desuden udviklet til at hjælpe forældre og fagfolk, der plejer børn udfordret af autisme.


Pris pr. påbegyndte time: 1.100,- DKK. Indledende information er gratis. Jeg er let at tale med, og kan altid kontaktes på sms eller mail.

Al 1:1 coaching foregår online på hverdage mellem kl. 10 - 17. Du modtager kvittering og mødetid jf. vores aftale på mail. Aflysning af en session skal ske senest dagen før inden kl. 20. Aflyses der senere end dette, betales fuld pris.

Ingen opgave er for lille eller for stor. Jeg giver gerne et uforpligtende tilbud inden start, men min erfaring er, at her er 2-3 timer nok.


Tilbud e-coaching via Google Meet, 40 min. 750,- DKK. Hvor du får hjælp til, og råd om lige det du kæmper med. Du skriver bare en mail på goalsetterdk@gmail.com så aftaler vi nærmere om tid og indhold.


'Level Up' workshop

Få afklaret din mission og GOALS i livet, og få værdierne helt på plads! Vi skaber rammen om aha-oplevelsen der vil inspirere dig til nye sammenhænge og ægte transformation, nu og fremover.
Se tilbud herunder.

GOALS uddannelse

3 måneders effektivt, relevant og visionært forløb. Hvor du lærer at sætte billeder på fremtiden, drømme stort og nå dine sande mål.

'Virkelighedens Model' som du ser herunder, bruger vi i GOALS coaching til at forklare, enkelt og let hvad der er virkelighed og hvordan du træder ind i nu'et - så du når dine mål.

For coaching privat eller erhvervsmæssigt - kontakt os på mail: goalsetterdk@gmail.com

Jeg tog selv den mest betydningsfulde beslutning, da jeg blev 30 år. Lad mig få et liv jeg kan mærke! Det var lige inden jeg blev mor, og har siden bygget vores livskvalitet op omkring kreativitet, frihed og ny viden. Værdier der har gjort det langt lettere at navigere ærligt, modigt og klart på alle niveauer i livet. Det er der nu kommet et visionært og værdiafklarende koncept ud af. Der hjælper med at sætte fokus på den glæde og frihed du kan vælge at leve i. Lige NU. Vi har alle evnen til at ændre en ide eller tanke på et splitsekund, og den beslutning medføre betydningsfulde og varige forandringer i vores liv.

Her kan du se hvilke workshop vi tilbyder:

Program


GOALS 'Level Up' Workshop i 2023

Gå fremtiden i møde med ekstra power til din visionsevne, fornyelse og skaberkraft. Og sæt gang i det liv du drømmer om.

Alt starter med:Værdiafklaring

Få afklaret din mission og mål i livet, og få værdierne helt på plads!
Vi skaber rammen om aha-oplevelser, der kan inspirere enhver til at se og gribe mulighederne i sin hverdag og fremtid, på nye måder. Processen bygger på verificeret viden, der bevæger sig fra det abstrakte til de helt konkrete tiltag og mål på månedsbasis.

Værdiafklaingen er 'Level Up' og skabt til at opbygge et personligt frit, dynamisk og bevidst livsfundament. Gennem vores unikke dialog- og skriveproces ledes du af GOALS egen mentor, Mariane - til at reflektere over hvor du står i livet lige nu, og hvor lykken er fremover. Ægte transformation kan ikke ske - hverken for et individ eller for en kultur - uden at tage fat på det grundlæggende spørgsmål om 'Hvem er jeg?' på det dybeste niveau. Det hjælper vi dig med at afklare undervejs, så du kan stå skarpere end nogensinde og fundere din fremtid på levedygtige principper, slippe bekymringerne og sætte mål med hjertet og nå dem.

Hvorfor er det vigtigt at kende sine grundværdier?

Det er det fordi, livskvalitet handler om din bevidstheds kvalitet. Når du kender dine ægte værdier, bliver det langt lettere for dig, at sende de bedste ønsker ud i verden og handle på de helt rette i det nye år.

En psykolog har primært fokus på fortidens traumer. Vi arbejder primært på fremtidens muligheder og hvordan du sætter dig selv fri hertil, NU - definitivt og bevidst.

Heri er forskellen. Kom godt videre.Dato:
GOALS Level Up - Værdiafklaring

Nye datoer på vej for 2023 -


Tilbudspris:
3 - 4 timers forløb: 2.500,- DKK
Inkl. snack, kaffe og te samt GOALS unikke arbejdsark.
Ved betaling inden 1. september 2022, er prisen 2.000,- DKK.

Der er plads til max 5 deltagere.

Sted:
GOALS atelier i København.

Bookning


Tilmeldinger sker via mail: goalsetterdk@gmail.com

Skab et dynamisk liv på første klasse. Vi glæder os til at sende dig på rette vej!